In de kijker

Inschrijvingen 2020-2021

Vanaf 1 februari 2020 starten de inschrijvingen T2/T9/TBA voor de broers/zussen van onze eigen leerlingen en de kinderen van personeelsleden.

Vanaf 1 maart 2020 starten dan de inschrijvingen T2/T9/TBA voor alle leerlingen. Maak gerust een afspraak voor rondleiding en/of inschrijving met Dorien Peeters (orthopedagoog T9 lager en TBA), Katrien Bijnens (orthopedagoog kleuters, T2 en TBA) of Jef Vloebergs (directeur).

Meer informatie: zie 'inschrijven' bovenaan.

Inschrijvingen schooljaar 2019-2020

Vanaf 1 februari 2019 starten de inschrijvingen T2/T9/TBA voor de broers/zussen van onze eigen leerlingen en de kinderen van personeelsleden.

Vanaf 1 maart 2019 starten dan de inschrijvingen T2/T9/TBA voor alle leerlingen. Maak gerust een afspraak voor rondleiding en/of inschrijving met Dorien Peeters (orthopedagoog T9 en TBA), Katrien Bijnens (orthopedagoog T2 en TBA) of Jef Vloebergs (directeur).

Meer informatie: zie 'inschrijven' bovenaan.

Wisselfeest

We kijken heel erg uit naar ons wisselfeest vrijdag 4 mei! Ze voorspellen mooi weer, dus we hopen veel bezoekers te mogen verwelkomen op onze nieuwe school. Om geen al te grote parkeerproblemen te hebben doen we een oproep om te carpoolen of om (als het kan) te voet of met de fiets te komen. Tot vrijdag!

Pagina's