In de kijker

Start schooljaar 2020-2021

Beste ouders,

Momenteel zijn wij volop het nieuwe schooljaar aan het voorbereiden: We hebben juist de personeelsvergadering achter de rug, de school krijgt een poetsbeurt, de klasgroepen worden gemaakt, de busjuffen zijn op pad om jullie de op- en afstapuren te laten bezorgen enz…

Ook rond corona nemen we de nodige maatregelen en maken we goede afspraken. De veiligheid van de kinderen staat hierbij uiteraard centraal.

Corona-nieuws 25-05-20

Beste ouders,

Jullie hebben het vrijdag ook vernomen: scholen hebben de mogelijkheid om meer kinderen toe te laten vanaf volgende week.

Momenteel bekijken wij wat dit voor onze school "De Wissel" kan betekenen. We houden jullie uiteraard op de hoogte. Wellicht volgt deze week meer informatie.

Het team "De Wissel"

CORONA-NIEUWS 14-05-’20 INFO ROND OPSTART

Beste ouders,

Morgen is het zo ver … we mogen opnieuw leerlingen ontvangen op onze school – we kunnen terug lesgeven! Zowel wijzelf als hopelijk ook jullie kinderen kijken er naar uit.

Uiteraard zijn de leerlingen, ouders en leerkrachten die niet kunnen heropstarten wat ontgoocheld. Het is spijtig genoeg niet anders.

In het vorige berichtje werd reeds heel wat informatie gegeven over onze aangepaste werking. Het bijgevoegd filmpje maakt het allemaal nog wat duidelijker.

Ouders die hun kind naar school komen brengen, willen we oproepen om…

Pagina's